BSO

Op 26 augustus 2019 zijn wij in samenwerking met Kappio een buitenschoolse opvang (BSO) gestart in onze school. De BSO bevindt zich in het midden lokaal van locatie Nijntje Pluis, hier is de peuterschool van Kappio gevestigd. Kinderen van zowel de Molenwiek als 't Vierspan: locatie de Wendel zijn van harte welkom om hier te komen spelen.
De BSO ruimte is sfeervol ingericht, kinderen kunnen direct uit school rekenen op een uitdagend vrijetijdsaanbod. Er wordt zowel voorschoolse- en naschoolse opvang geboden. Daarnaast is de BSO ook tijdens onze vakanties en studiedagen geopend.
De openingstijden voor de voorschoolse opvang zijn van: 7.15 uur tot 8.30 uur
De openingstijden voor de naschoolse opvang zijn van: 14.00 tot 18.15 uur.
Op de BSO mag je zelf keuzes maken. Je kunt meedoen met een activiteit, een spel of lekker naar buiten. Daarnaast kun je jezelf ook terugtrekken met een tijdschrift of boek.
 
De pedagogisch medewerkers op de BSO kunt u herkennen door hun blauwe Kappio hesjes als ze op het schoolplein staan. Om de kinderen te halen of te brengen.
 
Bent u nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie gaat u naar: www.kappio.nl of, voor specifieke vragen zoals bijvoorbeeld de kosten of kinderopvangtoeslag kunt u contact opnemen met het servicebureau van Kappio via 0223-534797
Voor rondleidingen kunt u contact opnemen met het servicebureau.