Kidshonk

Kidshonk Stede Broec organiseert sinds 2017 wekelijks verschillende, gratis activiteiten voor alle basisschoolleerlingen in de gemeente Stede Broec. De activiteiten worden gegeven vanuit een lokaal in basisschool de Wendel in Bovenkarspel. Het doel is om kinderen van de verschillende scholen en met verschillende achtergronden samen te laten spelen, ontdekken en leren.
 
De activiteiten zijn de ene week op dinsdagmiddag en de andere week op donderdagmiddag. Terugkerende activiteiten zijn knutselen met een thema zoals Valentijn-knutselen, Kerst-knutselen, Paas-knutselen, Sinterklaas-knutselen. Ook activiteiten als de bingo, vossenjacht, sport/spel activiteit met een gymleerkracht en een natuuractiviteit komen jaarlijks terug.
 
De activiteiten zijn toegankelijk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en de activiteiten zijn altijd gratis. Maandelijks wordt er een poster met de nieuwsbrief van de school verspreid met daarop de activiteiten voor de komende maand. Aanmelden kan via de website www.kidshonkstedebroec.nl. Ook kunt u het Kidshonk volgen op Facebook.